Lodówka? Czemu nic nie wiem?:|
Nom, pewnie są.
Ale ja nie mam kim grać, bo 3 miejsca na subiekcie poszły na mnie, na Ciebie i na Orzecha Dopiero w przyszłej erze :wink:
Lodówka? Czemu nic nie wiem?:|
Nom, pewnie są.
Ale ja nie mam kim grać, bo 3 miejsca na subiekcie poszły na mnie, na Ciebie i na Orzecha Dopiero w przyszłej erze :wink:
No i od paru dni jest jeden calkiem darmowy gub w RD. Zajebsice, jak za satrych dohrych czasow. Ciezko sobiep rzypomniec zasady, ale upierdliwie mecze Grzebula a on mi pomaga, dobry grzebul dobry. Wbijac wszyscy do gry .
_________________ .:. Aby nadzieja była mieczem na Cienie przyszłości .:.
Gram w starych dobrych kochanych Akwizytorach jako Grzebul
Rzeźnia, trochę mnie stresi, bo jestem o jakieś 2k w tyle z glębą.. ale przynajmniej zawyżam średnią koalki w specach
Wszystko przez to, że ciut za późno magów zrobiłem i za dużo budowałem zamiast glebkę klepać :wink:
Śmiesznie z nauką zrobili, aczkolwiek wolałbym stary system.. Choć pewno się przyzwyczaję.
I wkurza to, że na tym nowym serwie strasznie zamula w godzinach szczytu.. a godziny szczytu trwają wiecznie
Choć w sumie, to jest o wiele lepiej niż parę dni temu, widocznie poprawiają wciąż
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum