Nie możesz mieć nic produkowane/budowane/badane/latane itp. Ponadto musisz odczekać trochę dużo czasu by ogame zakminił, że nic się u Ciebie nie dzieje, czasem starczy godzina, a czasem trzeba do przeliczenia czekać...
Musisz popierwsze całą produkcje skończyć
Potem kilkasz na urlop
Jeśli się nie chce włączyć to sprawdzasz i patrzysz: "Mam floty wysłane. Muszę poczekać!!!"
Hehe, umiem, wbrew pozorom, czytać. Mam skończoną całą produkcje nic mi nie lata nie buduje się i nie robią się badania. Raz czekał do przeliczenia i dupa no, ale dobra, jeszcze raz spróbuje
Dodano po 15 sekundach:
O, której jest przeliczenie?
_________________ Nie wolno w zaufaniu do żadnego drania posuwać się dalej, niż można nim cisnąć, i nie ma na to rady, więc lepiej się napijmy.
po co? weź przeleć się po stoczni na każdej planecie po budynkach teżna każdej i jeszcze zajrzyj do badań no i we flotkę nie ma nic? to kliknij sobie urlop
przeliczenie: 0:00, 8:00, 16:00
_________________ Strach tnie głębiej niż miecze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum