czy to nie jest zbyt dziwne zeby dawac swojego bloga na ogolnopolsim forum dla ludzi internetu?? toz na blogach zawarte sa przymyslenia i relacja z zycia danej osoby. Ja mam bloga ale na tym forum jest 2 (3?) osoby ktorym bym ten adres dal.. I to tylko z powodu ze ich troche znam.
Przecie po to są blogi. Żeby inni ludzie mogli to czytać. A jak nie chcesz mnieć tak żeby to wszyscy czytali to po prostu pisz sobie pamietnik w zeszycie jakimś albo pisz se w notatniku na kompie Ja założyłam bloga po to żeby mieć opinie innych osób i po to żeby inni to czytali
_________________ ...:: I Slept So Long Without You ::...
Heh... są różne blogi. Niektórzy piszą swoje przemyślenia, o swoim życiu dla wszystkich, niektórzy tylko dla wybranych. Prawda, że teraz częściej spotykam się z blogami "for all", ale te drugie też się zdarzają... nie napiszę tu swojego zdania o tych i o tych bo jestem dzisiaj w złym humorze, jeszcze bym kogoś obraził
_________________ Nie wolno w zaufaniu do żadnego drania posuwać się dalej, niż można nim cisnąć, i nie ma na to rady, więc lepiej się napijmy.
He,he... już po pierwszym odechciało mi się żyć. Wole nie patrzeć na drugi Nienawidzę różowego... Jasne... n onet''cie jest dużo takich kiczowatych....
_________________ Nie wolno w zaufaniu do żadnego drania posuwać się dalej, niż można nim cisnąć, i nie ma na to rady, więc lepiej się napijmy.
Hm, nie pamiętam dokładnego adresu, więc wpisać: polska krasnoludkowa, potem wejść w odnośnik z e spieprzajdziadu.pl i voila!
Krytyka nie tylko obecnych władz, ale również zeszłych oraz polskiej rzeczywistości. Tylko czy to do końca krytyka?;)
Podpisuję się pod postem Grzeba, czytam komina i często się z nim zgadzam. Facet ma jaja i nie pieprzy pustych bzdur.
'Słowa, w które sam nie wierzysz, nie mają żadnego znaczenia.'
Z księgi mądrości Horusowych
A na blog krasnoludkowy zajrzę. Może nawet się o nim wypowiem.
zerknelam, przeczytalam pare tekstow i stwierdzam, ze facet jest mocno sfrustrowany, jeszcze mocniej zgorzknialy i na maksa zalosny.
ta cala wulgarnosc, kontrowersyjnosc, bezkompromisowosc to potworny szpan i nic wiecej.
zaloze sie, ze w rzeczywisctosci to gruby, lysy, cholernie zakompleksiony pseudointelektualista z malym fiutem i spierdolonym zyciem za soba.
no ale poczucia humoru mu odmowic nie mozna
i czyta sie bardzo przyjemnie ;]
Grzebul napisał/a:
Blog z bardzo ciekawymi i mądrymi przemyśleniami
ciekawymi (a razcej zaprezentowanymi w ciekawej formie) - true, ale madrosc??
on sam by Cie chyba za to stwierdzenie wysmial ;P
_________________ video meliora proboque, deteriora sequor...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum