Macie czegoś więcej panowie i panie? Z chęcią się po śmieję
Ludzie są naprawdę chorzy i tępi... ja bym tego po ośmiu piwach nie wymyślił.
EDIT:
Dodałem jeszcze i inne takie... bo nie warto zakładać nowych tematów z takimi rzeczami.
_________________ "I'm not the one who's so far away
When I feel the snake bit enter my veins.
Never did I wanna be here again,
And I don't remember why I came."
Godsmack - Voodoo
Ostatnio zmieniony przez Atanael 2007-02-03, 23:25, w całości zmieniany 1 raz
Jak to znalazłeś?? Ale mój kolega też coś w takim stylu mi podrzucił, tyle że linka nie mam. Jak chcecie to wrzucę po nowym roku, będziecie mieli brechę ;]
jest tego dużo naprawdę dużo Ja dostałem od swojej przyjaciółki i podałem poprostu dalej. macie coś śmiesznego jeszcze w tych klimatach?
Edit:
najlepszy jest tekst "pierwsze jajo zniósł, drugie jajo zniósł, trzecie jajo zniósł... i zdechł" z tego poprostu nie wytrzymałem
Godsmack - Voodoo
Godsmack - Voodoo
Dlatego ja wyłączyłem po 30 sekundach.
"Elektronik..." wytrzymał 2minuty;d
Roman. Oto przykład, że Polska pomału opanowuje świat. I to nie tylko przez Małysza.
Ogólne wrażenie jest takie, że jakby zaopatrzyli się w sweterki od Kononowicza i w 'sposób" autopromocji serwowany niegdyś przez Tatu mieliby...szanse na sukces. Szeroko pojmowany, ofkorz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum