Teraz mi dopiero odpisali w sprawie nieprawdziwego i nieaktywnego Kermita. Stwierdzili, że nie mogą mi pomóc, ponieważ nie usuwają nieaktywnych kont ... Pewno walczą o statystyki Choć teraz to mi wisi co zrobią z tamtym Kermitem - nie mam zamiaru ponownie zmieniać konta
Kermit.
_________________ "Bo prawdziwa wiara to Kozia wiara"
- Kermit
jak zrobic by utwory z listy leciały jeden po drugim z auto.
I czy jest metoda (oprócz kupna), na posłuchanie całości piosnki, a nie (^$%%^&^$&) 30 sek?
_________________ "Kiedy widzisz kobietÄ, pamiÄtaj: to diabeĹ! Ona jest swoistym piekĹem". KAPOKRATES
jakas samica ze stanów zakosiła mi nnicka i konta nie uzywa
To się nazywa syndrom Kermita
Leoncoeur napisał/a:
jak zrobic by utwory z listy leciały jeden po drugim z auto
Znaczy jednego wykonawcy ze strony? Nie można (pisałem o tym zdziebko wcześniej dlaczego). No chyba, że o coś innego chodzi...
Leoncoeur napisał/a:
I czy jest metoda (oprócz kupna), na posłuchanie całości piosnki, a nie (^$%%^&^$&) 30 sek?
Jest- ale mniej legalna Tyllko z żółtym "play'em" można odsłuchać w całości z niebieskim są tylko sample, które mają na celu zachęcić/zniechęcić do kupna
Leon, zbyt pochopne wnioski podejmujesz
Niebieski na full, mówisz? Może słuchasz samemu stworzonej playlisty, wtedy odtwarzane są w całej długości W sumie to dobry sposób, dodać cały allbum, przesłuchać i stworzyć nową playlistę (i wtedy to co mówią, że nie można słuchać kilku utworów z rzędu jednego wykonawcy z nie-playera to pic na wodę, hehe )
Może słuchasz samemu stworzonej playlisty, wtedy odtwarzane są w całej długości W sumie to dobry sposób, dodać cały allbum, przesłuchać i stworzyć nową playlistę (i wtedy to co mówią, że nie można słuchać kilku utworów z rzędu jednego wykonawcy z nie-playera to pic na wodę, hehe )
huh no tak właśnie zrobiłem za drugim podejściem - myślałem że to naturalne i tak sie tam muzy słucha (i poiem Wam że mi sie spodobało )
Coincidence napisał/a:
Zawsze zostaje Ci LEoncOeoOR
... za późno już nie bede konta zmieniał
_________________ "Kiedy widzisz kobietÄ, pamiÄtaj: to diabeĹ! Ona jest swoistym piekĹem". KAPOKRATES
Panowie proszę uważać na czasomierz komputerowy, bo mój się przestawił ("sam" ) o pare sekund od przodu i LastFM zgłupiał ... teraz pokazuje mi za ile przesłucham dany utwór
Kermit.
_________________ "Bo prawdziwa wiara to Kozia wiara"
- Kermit
Ostatnio dość intensywnie szukałem wartych bliższego poznania wykonawców trip-hopu. Moje 4 odkrycia/rekomendacje:
Airlock - urzekający wokal, stonowane i miłe dla ucha dźwięki.
Karmacoda - w zasadzie j.w, czasem zbliżone do dokonań Massive Attack (część nazwy zespołu pochodzi zresztą od jednego z utworów MA).
Koop - tu już nie dominuje trip-hop, a jazz (a raczej acid jazz), niemniej takie połączenie wychodzi na dobre, o czym można się przekonać
(szczególnie polecam Hutnukowi- nigdy bym nie przypuszczał, że mógłbym polecić Ci coś z jazzu )
Supreme Beings of Leisure - tu z kolei większość utworów to elektronika, trochę trip-hopu, miejscami może nawet pop (choć w niewielkich ilościach) - kolejny piękny damski wokal. Mi osobiście najbardziej kojarzy się z Morcheebą
Koop - tu już nie dominuje trip-hop, a jazz (a raczej acid jazz), niemniej takie połączenie wychodzi na dobre, o czym można się przekonać
(szczególnie polecam Hutnukowi- nigdy bym nie przypuszczał, że mógłbym polecić Ci coś z jazzu )
Niezłe He he jak jazzman jazzmanowi
------------
Cały dzień słucham a nic mi się nie wyscroblowało...
Muzyka muzyką, ale myślę, że w tym wątku warto by się zająć samym serwisem jako takim i różnymi dodatkami do niego. Np. skryptami Greasemonkey. Korzystacie z jakichś?
Hutnuk napisał/a:
Cały dzień słucham a nic mi się nie wyscroblowało...
A Lastefemowa aplikacja twierdzi, że utwory zostały zapisane w Twoim profilu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum