Na wstępie dzięki Vil za stworzenie tematu - miły akcent na wejściu, widać dba się tu o nowych :wink:
Witam wszytskich forumowiczów, część z Was już zdążyłem trochę poznać, tak jak pewnie i Wy mnie. Nie obiecuję wzorowej obecności, ale nie omieszkam pozostawić tu jakiś ślad.
Witam jestem Hergath i jestem tu nowy. Nie będziecie mieć ze mną klopotów bo zgadzam się ze wszystkim, jestem zgodny i nie buntuję się wogóle a wszelkie rebelie sa mi obce. To moje pierwsze forum tego typu, bo jak mówiłem jestem tu nowy, a wiec witajcie.
_________________ .:. Aby nadzieja była mieczem na Cienie przyszłości .:.
Nazywam się Coin i od dwudziestu lat naprawiam pralki. Jestem naprawdę ciekaw, dlaczego władzę na tym forum sprawuje Wieeelki_Stawonóg_Potwór_z_Loch_Ness, chę? Czemu za wstęp żąda czypieńdziesiąt?
Urodziła mnie ciocia ... mama robiła pranie.
Tata wykłada na uniwersytecie ... kafelki w ubikacji.
Siostra poszła na prawo, a wyszła na lewo.
Brat otworzył sklep jublierski ... wytrychem.
A ja dzieki ludzkiej zyczliwości jestem od 3 godzin na wolności.
A tak naprawdę to jestem Wielką Miniaturką (przy mpoim wzroście raczej nie możliwe ) Kosmicznej Żaby
Maciek jestem . Nick Kermit
Kermit.
_________________ "Bo prawdziwa wiara to Kozia wiara"
- Kermit
Komcio z CoB się przylazł
Ale po kolei, ładnie trzeba się przywitać..
Witam więc wszystkich, pozdrowionka dla kilku osób znajomych .
Cóż rzec o sobie mogę… Jestem bardzo skromny użytkownikiem, z powodu mej bezkonfliktowości mało gdzie mnie znają, więc co nie bardzo mam co wypisywać...
A tak na serio, czasem obiecuje wpadać, choć nic nie mogę z pewnością stwierdzić...
Dzień dobry! Nazywam się Torian i jestem malutką dziewczynką rozgrzewającą zziębniętych panów w zimowe noce . Aktualnie zastanawiam się co ja tu właściwie robię!!!
Ostatnio zmieniony przez Torian_Kel 2005-03-03, 15:21, w całości zmieniany 1 raz
Eee... Sovellis?? Od niedawna udzielam się na forach bo od niedawna mam net. Lat 17, słucham metalu, na CoB wiedzą juz że nie lubię gejów. Niektórzy mogą mnie kojarzyć jeszcze z Rika.
_________________ Tylko ja i moja przestrzeeeeĹ :p
Nie martw się Sovellis, ja nawet jak chłopak nie jest gejzerem to i tak wolę dziewczyny :twisted: . Bo z chłopakiem to sobie jakoś nie wyobrażam :wink: .
Sory za ten wątpliwie powiązany z tematem komentarz ale nie mogłem sie powstrzymać
_________________ Our obstacles are severe, but they are known to us.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum