Stary Gryb mówił na Polanie Freyowi i Bjolfowi że jego doczery są silne...
[ Dodano: 08 Kwi 2013 12:56 pm ]
Jak Frey nie będzie miał przeczuć, ze vedma cosik ukrywa, nie mówi wszystkiego, a jest sens naciskać tak by jej równo nie podk****, to daj Amo tylko dalszy ciąg rozmowy.
tu sam oceń jak potrzeba jako GM na podstawie cech czy cuś, co Frey sądzi o tym co vedma powie.
Jak nie chce niic mówić, albo info są takie ze nie ma sensu ciągnąć dyskusji, to buziaczek i długa, tak że możesz logouta z Modrzewia i szybki kurs biegusiem na Polanę Freya opisać.
Cos mi się zdaje, że wszyscy wokół nas tu dymają i robią w jajo bez litości, od wieśniaków, po naszą "żonę"
_________________ "Kiedy widzisz kobietÄ, pamiÄtaj: to diabeĹ! Ona jest swoistym piekĹem". KAPOKRATES
Amo, Bjolf po zakończeniu konwersacji z elfem (niezależnie od tego, czy elf mu odpowie, czy nie; no chyba, że wymusisz na Bjolfie coś, co wymaga ponownej interakcji), będzie chciał wrócić do swoich towarzyszy. Będzie chciał to jednak zrobić to tak, by uniknąć ujawnienia ich pozycji. Na tyle, na ile się da.
Sorry, miałem zajeb w arbeitach a jednocześnie ogar z tym gdzie co i jak wgl mieszkać.
Nie ukrywam ze potem klasycznie zapomnialem.
Dzis/jutro zrobie mały ogar.
W ramach rekompensaty zapraszam na piwo do nowej leonowej chatki jakby ktoś kciał do tej wsi podpruszkowskiej sie wyprawic.
[ Dodano: 16 Lip 2013 04:46 pm ]
Nie mam pomysłu na gadkę z Prvicą, a sam nie pójdę śladem Bjolfa, bo po ciemku nie widze. Frey czeka na powrót krasnoluda z rekonesansu w jaskiniach.
_________________ "Kiedy widzisz kobietÄ, pamiÄtaj: to diabeĹ! Ona jest swoistym piekĹem". KAPOKRATES
Horu, w tych jaskiniach Bjolf, w towarzystwie dwóch npców sobie raczej rady nie da.
Dlatego proponuje podpakować go do trzeciego poziomu, wg zasad ostatniego playtestu (notabene to juz na prawde ostatni playtest przed nowa edycja w przyszłym roku! )
Ja rozpisze od nowa mechanicznie Feya i Prvicę, oczywiście jesli Leo zechce może zawsze odzyskać kontrole nad swoja postacią.
_________________ Our obstacles are severe, but they are known to us.
Ja w ogóle zmieniłbym mu klasę na rangera, którego w poprzednich playtestach nie było (zresztą, jak paru innych klas i ras) a który jest teraz naprawdę ciekawą, dającą dużo swobody klasą. Jak przeglądałem ostatnią paczkę to wpadł mi do głowy idealny dla tej postaci setting. Oczywiście fabularnie niczego to nie zmieni; jeśli nie masz nic przeciwko, to przerobię go z uwzględnieniem 3ego poziomu jutro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum