Ok, całkowite czyszczenie co tydzień, dzisiaj wypadało by pierwsze czyszczenie. Nazwę zmieniam.
L : Czyszczenie poszlo, beda codziennie zostawac posty ktore maja najwyzej tydzien
zauwazcie jak sie topic odchudzil, :)
[v] Tiaa... właże na stronę główną... patrzę... a tam "nasi użytkownicy napisali 1998 postów :|
I zonk, bo rano było jeszcze grubo ponad 2000 :D :D
BTW, wywalam stąd jeszcze kilka zraportowanych postów. [/v]
_________________ Our obstacles are severe, but they are known to us.
Hm, czytam, i dochodzę to wniosku, ze moja ksywka jest uroczo skracana Najpierw Hergath na Coin, teraz ( nie wiem kto ) na Coini Hm, do czego dojdzie jeszcze?
A ja dzisiaj dostałem swój login na konto do składania podań do liceów - grzbul. W sumie ładna ksywka, może zmienię Następnym krokiem będzie zgrzbul, potem wzgrzbul, a potem sobie zmienię na wzgrzbulzg. Im więcej spółgłosek w stosunku do samogłosek tym ksywki coraz ładniejsze
A Ty Coini, zaiste jesteś moim ulubionych Coinikiem
Kac? Kac jestniczym, silny umysłporadzi sobie z nim... Ale szkoła - to wyzwanie dla prawdziwego silnowacza watroby... Mam przy sobie mój hydrauliczny wyrywacz serc, ale nie sądzę, by podziałał o na na nauczyciela niemieckiego ( jutro sprawdzaaaaan, a ja kakę umiem ).
I czym jest kac w porównaniu do tego? Niczym, drogi Amonie...
Hehe, własnie NIE uczę się Dostrzegłęm sprytny plan Ministerstwa Edukacji, który sprawia, że młodzież polska darzy taką nienawiścią Niemców - karzą nam uczyć sięich języka, pod przymusem, dobierając paskudnych nauczycieli, tym samym sprawiając, że czujemy wciąż rosnącą niechęć do języka i do samych niemców. Hehehe, brawo, panie ministrze !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum