Leon, co byś myślał o poszukaniu sobie nowej koalki..?
Wojna nam się nie klei, a w simie już akrami wyprzedam wszystkich... Ty chyba też się nudzisz, co?:>
Może by tak upgradować do jakiejś stabilniejszej koalki z góry? I wtedy.. WAR FOR TERRITORY!
@[b]Grzebul
no ja tez myslkalem o jakiejs przesiadce bo tak to sobie tylko czekamy i czekamy.
ale nie znajdziesz miejsca dla 2 gobo w jednej koalce wyrzej niz nasza teraz
ja sie w ogole zastanawialem nad gubem najemniczym dla koalek z 2 piecdziesiatki.
wynajem na wojne, sim na paktach, pozegnanie, wynajem innej koalce na wojne, sim na paktach, pozegnanie i tak cala ere
myslisz ze daloby rade?
_________________ "Kiedy widzisz kobietÄ, pamiÄtaj: to diabeĹ! Ona jest swoistym piekĹem". KAPOKRATES
Leon, wątpię. Koale nie przyjmują najemniczych, wolą dokładnie obszykowane strategie, i manipulaje z rozplanowanymi gubami pod względem funkcji, machin, genków, zaludnienia...
Jak pchać się do jakiejś koali to na dłużej...
Zaś co do Dziadów Borowych to moja Grzebulowa intuicja mi podpowiada by już zwiewać, zanim jakąś zasadzkę za simek dostaniemy.. (kurka, z 20parę dnim gram i ciągle ten sam sim!)
Erlond, era w Redragonie trwa do zbudowania Pałacu Sądu Ostatecznego (PSO) przez jakąś koalkę, czyli zazwyczaj ze +-130dni.
Możesz płacić 13zł na erę za guba.
Kiedys była opcja płacenia 39 za całą grę, ale chyba ją znieśli (choć szczęśliwcy tacy jak ja zapłacili i mają na całą grę konta)
a nie chce tak na chybił trafił kto ma mniej niż 17 osób...
Wskazywałoby, że chcesz do koalki która ma WIĘCEJ niż 17 osób, a ja objaśniłem, iż jest to NIEMOŻLIWE
Leon, myślę, że jak już mamy na forum zaplanowaną wojnę na za (4?:/) dni to głupio już opuszczać. Myslę, że można zaryzykować, potem się zobaczy jak będzie.
Dziwi mnie tylko to, że nikt maszynek nie robi..
[ Dodano: 13.08.2005 16.57.34 ]
Chociaż.. patrzę na stan ich koalki, stan nasz, jak się ludkowie nie opłacą, a dalej będzie takie zlewanie to mamy przerąbane na całej lini
Ja teraz smoków mam ze 140, dochodzi z 30pare na przeliczenie, bo czaruję
Ale smoki to coś cholernie niestałego, zawsze się ma ze 150 przed wojną, i koło 30 po wojnie :wink: Lepiej z labu brac dużo nauki, a smoki czarować wtedy gdy gleby dużo a smoków mało
zarejestrowałem sie specjalnie dla tego tematu , bo nie siedzieci ostanio na NK (mój nick to siwy, chyba mnie niektórzy kumają). Grzebul i Leoncoeur jesteści opłaceni??
Leon, co Ty wyprawiasz?
GDek?
Teraz to już wogóle się pogrążysz... potem będziesz impem, potem będziesz przez noc klikał 15 gubów, potem się będziesz o 5 rano budził zalany potem..
Nie rób sobie tego ;(
To wykańcza..
Tylko klikaj, i teoretyzuj.. tak jest najprzyjemniej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum