Wcześniej przynajmniej lewica się z prawicą gryzły, a teraz prawica się gryzie sama ze sobą
co z tego, w koncu lewicy praktycznie nie ma. Myslisz ze dozyjesz czasow, gdzie nikt ze soba gryzl sie nie bedzie?
hehe
powodzenia Ty nasza wspaniala idealistko
jednak soft, bo masz 2 duze ugrupowania i kilka mniejszych ktore moga tylko przewazac, a nie motac.
gdzie masz ta ode, bo nie widze :>
Dodano po 3 minutach:
a juz widze, myslalem ze teraz gdzies wklejalas
nevermind...
_________________ "Kiedy widzisz kobietÄ, pamiÄtaj: to diabeĹ! Ona jest swoistym piekĹem". KAPOKRATES
No właśnie - nie ma lewicy, jest ciemnota.
Możemy zapomnieć o legalnej aborcji i związkach homoseksualnych, tolerancji, równouprawnieniu i w ogóle o OTWARTOŚCI światopoglądowej.
Za to stworzymy 'silne państwo'... policyjne.
Kościelno - policyjne w dodatku
Heh: PiS, PO, Samoobrona, LPR, PSL...
Powiesić się idzie tylko.
Albo wyjechać.
Leon napisał/a:
Myslisz ze dozyjesz czasow, gdzie nikt ze soba gryzl sie nie bedzie?
Za kogo Ty mnie masz?
Już wolałam, żeby się lewica z prawicą gryzły, niż żeby lewica przestała się liczyć zupełnie...
Leon napisał/a:
jednak soft, bo masz 2 duze ugrupowania i kilka mniejszych ktore moga tylko przewazac, a nie motac.
Może na pierwszy rzut oka i lepiej, jednak IMHO zdrowsza jest walka dwóch przeciwnych obozów, niż dwóch partii z tego samego...
ślepy Leon napisał/a:
gdzie masz ta ode, bo nie widze
Co... oczka już nie te?
Dodano po 2 minutach:
Leon napisał/a:
Vil, Amon, Horus, Sorrow.
hehe, trzeba jakis statut rozpisac
Za bardzo żeś liberał i za mało 'lewak'
Pogryźlibyśmy się o program
_________________ video meliora proboque, deteriora sequor...
Blah. Lerwica?Prawica? W Polsce? :eek: W naszym kraju nie ma żadnej różnicy. BNo może prócz rozsrtawienia foteli w sejmie. Ileż to razy jesteśmy świadkami kiedy lewica robi za prawice a prawic a za lewice.
Cytat:
Możemy zapomnieć o legalnej aborcji
Niekoniecznie. Projektu LPR zaostrzenia dzisiejszej ustawy czyli w praktyce zakazania aborcji nie popiera z tego co wiem żaden inny klub.
Cytat:
i wogóle o OTWARTOŚCI światopoglądowej.
Za to stworzymy 'silne państwo'... policyjne.
Kościelno - policyjne w dodatku
Heh: PiS, PO, Samoobrona, LPR, PSL...
Powiesić się idzie tylko.
Albo wyjechać.
Gezz... To najbardziej denerwuje. Wiesz co.. ni nie wyjechać. Zjechać dziadów równo... Każą iść do kościoła na siłę? Dobrze, pójde. Z wielkim wychaftowanym koziołkiem matołkiem w pentagramie
PO i PiS praktycznie w wiekszosci maja rozne poglady.
Zależy
Jeśli chodzi o sferę światopoglądową to mocno zbliżone, tyle, że PiS jest bardziej radykalny, ciemny i żądny władzy
Jesli chodzi o politykę - ani jedna partia, ani druga nie reprezentuje dla mnie dobrego programu.
Ani trzecia ani czwarta, ani piąta zresztą
Jesli bym miała głosować w parlamentarnych na którąś z partii obecnie wchodzących w skład rządu, to chyba oddałabym nieważny głos.
Najbliższe moim poglądom jest SLD, ale niestety nie da się ukryć, że SLD to straszliwe dno i bagno jest
A PO rzeczywiście na tle tych leperów, kaczek i gierków błyszczy jak perła. Ale to tylko "mniejsze zło', można powiedzieć.
Wygrana Tuska nie zmieniła by nic na lepsze. Wygrana kaczora zmieni, owszem, ale na gorsze.
Dun Dare napisał/a:
Niekoniecznie. Projektu LPR zaostrzenia dzisiejszej ustawy czyli w praktyce zakazania aborcji nie popiera z tego co wiem żaden inny klub.
Z tego, co ja wiem, wszystkie obecne w rządzie partie (oprócz SLD) są przeciwnikami legalizacji aborcji
A teraz jest ona de facto nielegalna
Dun Dare napisał/a:
Zjechać dziadów równo... Każą iść do kościoła na siłę? Dobrze, pójde. Z wielkim wychaftowanym koziołkiem matołkiem w pentagramie
No i co? Co to da? Co ich to obejdzie?
A Tobie w ten sposób humor się poprawi? Czy takie postępowanie mogłoby Ci chociaż w minimalnej części wynagrodzić życie w państwie policyjnym?
Bo dla mnie to głupota i dziecinada. I podporządkowanie się.
Jakby mnie kazali iść do kościoła, to bym im powiedziała, za przeproszeniem, żeby się pier...
Ale nie zamierzam żyć w kraju, który cokolwiek mi *każe*.
Dun Dare napisał/a:
Blah. Lerwica?Prawica? W Polsce? W naszym kraju nie ma żadnej różnicy. BNo może prócz rozsrtawienia foteli w sejmie. Ileż to razy jesteśmy świadkami kiedy lewica robi za prawice a prawic a za lewice.
Bardzo mądre słowa, bardzo mądre.
Właściwie to nic nie ma znaczenia - lewica, prawica, liberalizm, konserwatyzm, światopogląd, program polityczny... Liczy się tylko dupa zasiadającego na stołku.
Czy jest więc sens się w cokolwiek TUTAJ angażować?
Tfu...
Pieprzyć to wszystko.
Wyjeżdżam do Szwecji.
_________________ video meliora proboque, deteriora sequor...
omg...
wiedziałem, że to jest przewrotne draństwo, ale możecie mi wytłumaczyć co robi ten palant Andrew?
Wyczuwanie pobudek, nie jest moją umiejętnością klasową...
Lepper?
Nie wiem.
Nie wiem w ogóle jakim cudem jego partia jest dopuszczona do parlamentu.
To jest banda brudnych, niedouczonych pijaków.
Tak samo LPR - bandyci! najgorsze męty tego kraju!
Gnić w rowach ich zewłoki powinny a nie beszcześcić parlament!
_________________ "none ov thy empty gods, shall ever stand above me
none ov thy weak brothers, shalt ever share my blood
my awareness, catalyst, ov godhate I have spawned
in sinister ecstasy eternally I decompose"
Tak się składa Sorrow że mamy demokrację. Każdy trzyma ze swoimi. Lepper ma swój podsklepowy elektorat jaboili smakoszy a LPR Zastępy kułek różańcowych z Rydzykiem na czele. Żal że nie demonkrację...
Andrew... Albo się myle albo zaczął kombinować. Zastanawiam się tylko o co mu chodzi z tym by PO sformowało rząd.
_________________ "On by każdego dnia przychodził do świątyni, gdyby wodą święconą była whisky."
_________________ "I'm not the one who's so far away
When I feel the snake bit enter my veins.
Never did I wanna be here again,
And I don't remember why I came."
Godsmack - Voodoo
Moim zdaniem kaczor nic z tym nie zrobi, bo problemem jest to, że 70% przestępców (i to nie tylko w Polsce) po odbyciu kary wraca do przestępczości i to z lepszym wyszkoleniem, bo są po szkole przetrwania.
Jedynym sposobem jest albo porządna resocjalizacja, w trakcie, której więzień by miał ograniczone kontakty z innymi więźniami, albo kara śmierci dla brutalnych przestępców.
Innej drogi nie ma.
Hej, ludzie.
Doszło do najgorszego, pis knuje razem z podludźmi z lpr i samoobrony i rydzykiem .
Czy jest jakieś cywilizowane, otwarte i niereligijne państwo w europie do, którego możnaby wyjechać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum