Hillsfar, malownicze miast między Sembią a Thar, leżące tuż nad morzem smoków. To tam rozgrywa się fabuła tej świetniej, zajmującej 1megabajcik gry, sprzed ponad 10lat.
Czyste aD&D.
Wybieramy rasę, klasę, ustalamy wartości cech...
I gramy
Podczas gry mamy bardzo ładny widok na miasto, bardzo dużo gadania, można iść na arenę, można okradać ogromne pałace, lasy druidów, jazda między lokacjami to zrecznościówka - jazda konno z przeszkodami Jest też ciekawie zrobione rozbrajanie zamków.. Gra naprawdę wciąga.
Ktoś rości?:D
Czy ktoś kiedyś przeszedł ją? Doszedł w niej gdzieś daleko..? Umiałby napisać parę porad..?:P
I jak wam się podobała?
He he ja bym chciał. Wyślij mi na hutnuk@tlen.pl, dobrze?
[ Dodano: 03.04.2005 17.15.05 ]
Ehh... trochę pograłem i muszę ze smutkiem powiedzieć, że na dłuższą metę to nie da rady... Brak opcji save game dobija strasznie...
_________________ "I'm not the one who's so far away
When I feel the snake bit enter my veins.
Never did I wanna be here again,
And I don't remember why I came."
Godsmack - Voodoo
_________________ "none ov thy empty gods, shall ever stand above me
none ov thy weak brothers, shalt ever share my blood
my awareness, catalyst, ov godhate I have spawned
in sinister ecstasy eternally I decompose"
Ale w sumie gra sprowadza się do ciągłego chodzenia po mieście, a sam nie zabardzo rozumiem jak w niej grać (co rzadko się zdarza) i musze przyznać że jak na stara grę całkiem fajna, szczególnie ta walka na arenie xD
Godsmack - Voodoo
Arena super, pamiętam, że jak byłem mały to wiele miesięcy dochodziłem jak się na niej walczy, a teraz i tak nie wiem jak
Motywy otwierania wytrychami są zarąbiste, tego mi brakuje w normalnych crpgach.
Ogólnie to fabuły nigdy nie skminiłem, ale gra jest niessamowita imo
Ja juz rozkminiłem jak się walczy Strasznie mi się giera podoba, trzeba bedzie więcej czasu nad nią spędzić, bo na razie grałem tylko chwile. Super jest jazda konna i fajnie zrealizowane poruszanie siępo mieście. Przynajmniej widać gdzie się idzie, a nie tak jak w innych grach tego typu
Edit. Czy istnieje tu opcja Save ? i jak się z tej gry w ogóle wychodzi ?
Pawello taki magiczny kod jest do tej gry... idziesz i nagle naciskasz alt + F4... Zobaczysz gdzie Cie przeteleportuje
Grzebul powiem Ci że też do teraz nie wiem jak się walczyło. Ale gra jest przeogromna... Świat wręcz przytłacza ^ ^
Godsmack - Voodoo
Save'a nie ma i jest to największa wada gry. Choc jakby nie patrzec, moze to byc i wielka zaleta. W tej grze się mysli 5 razy zanim sie kogos zaatakuje lub sprobuje okrasc
Wyjście?
A nie naciskało się czasem jakiegoś escape'a czy coś?
W sumie nie pamiętam, zawsze wychodziłem z tej gry... martwy
Ciekawe czy ta gra była ustawiona że mozna ją przejść z marszu
Ja niestety nie mam zbyt dużej cierpliwości do gier
Własnie bo nie zauwazyłem... mozna tam dostać lvl?
Godsmack - Voodoo
czytam sobie czytam i naszła mnie ochota żeby sobie to przypomnieć - niestety zaginęło przy zmianie kompa - mógłbym prosić o podesłanie na hutnuk@hutnuk.avx.pl ? - z góry dziękuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum