Porzuccie ta muzyke, albowiem zła ona jest powiadam Wam!
Podszepty diabla silne sa, ale dobro w człowieku zwyciezyc musi, dlatego powiedzcie NIE temu co nieczyste i demoniczne krazki CD za okno wyrzucajcie!
Ratujcie dusze swa i ciala, stanowcze nie mowiac szatanowi Rockiem zwanemu.
haaaallleeeeeeluuujah!
_________________ "Kiedy widzisz kobietÄ, pamiÄtaj: to diabeĹ! Ona jest swoistym piekĹem". KAPOKRATES
Po rozpoczęciu solowej kariery Ozzy Osbourne zwiększył frekwencję symboliki okultystycznej na okładkach swoich płyt. Na scenie dokonywał rytualnych mordów na małych zwierzętach, m.in. zabijał gołębie, nie pozosta- wiając po nich żadnego śladu. Jego koncerty nadal cieszyły się jednak dużą popularnością.
Szkoda że nie podali drogi Ozzego gdzie symbole okultystyczne zamienił na krzyż. Bynajmniej nie odwrócony.
W ogóle nie wiem co począc z tym złym, satanistycznym, obrazoburczym i narkotycznym rockiem i metalem chrześcijańskiem. Hallelujah!
_________________ "On by każdego dnia przychodził do świątyni, gdyby wodą święconą była whisky."
I wcale nie żartuje, to na prawdę było i jest opętanie, wspaniałe opętanie któremu oddałem się i oddaje sie nadal. Od dobrych 17 lat zatracam się w nim coraz bardziej z sekundy na sekunde. To jest wiecej niż religia, to jest jedyna mozliwa droga życia
i jest wiecej takich jak ja
Kiedy słucham tej muzyki czuje ją w zyłach i mieśniach.
w głowie wizualizacje: rwana blacha, uderzenia młotów, gromy, ogień.
Siła i moc
Teraz przeżywam to głębiej niż będąc nastolatkiem
Muzyką można się najeść, wyjść do pracy bez śniadania zapierdalać 10 godzin, nie pić nie jeść, nawet nie słuchać utworów - tylko mysleć o nich, odtwarzać je w czaszce. - muzyczna pamieciówa, autoaudiomastutbacjajaźni
_________________ Our obstacles are severe, but they are known to us.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum