Wierzę w Kozę. Ona jest moją ostoją. Ufam jej, a Koza nie dopuści, by wierzący w fałszywe światło i równie fałśzywe mochery próbowali tego typu zaklęć, które opisujesz.
Wszystko jak widać o wiarę się rozchodzi.
Nie ufasz Najpiękniejszemu Zwierzęciu
Wypiję dzisiaj coś za twoją biedną, udręczoną duszę.
Pozwoli, albowiem nie znasz dnia ani godziny gdy nadejdzie dzień próby! A tylko ci o silnej woli piwnej godni są ja przetrwać by potem głosić słowo Kozie!
Zamiast stawać przeciw mnie zobacz co to sie wyrabia na świecie!
Cytat:
A ja sobie właśnie uświadomiłem, że jestem aktualnie jedynym moderatorem Pomyślę, czy wątek dać do kosza, bo na razie jest tu taka sieczka, że na kosz zasługuje
chwast cenzury wyrasta w samym środku Koziopiwnego ogrodu! Zewrzyjmy szeregi. Ujrzyjcie, że słowo moderator gdy pozmieniać kolejność liter, kilka odjąć lud dodać stanie się słowem Mocher!
Smutno się robi, kiedy patrzę na twoje słowa.
Wiara w Kozę nie należy do tych tysięcy bredni, w których nadchodzi czas próby, ognia, topora i różowego króliczka. U Kozy zawsze jest kozio i fajnie.
Bredzisz.
Wiara w Kozę nie należy do tych tysięcy bredni, w których nadchodzi czas próby, ognia, topora i różowego króliczka. U Kozy zawsze jest kozio i fajnie.
Czasami jest inaczej.
Czasami Koza robi Koziego joke'a wobec wyznawcy nieroztropnego. Ten wpada w panikę i lamentuję, a Koza tarza się ze śmiechu po glebie wymachując kopytkami w górze
Mike napisał/a:
Ujrzyjcie, że słowo moderator gdy pozmieniać kolejność liter, kilka odjąć lud dodać stanie się słowem Mocher!
Pamiętaj, że Admin po przekręceniu paru liter zamienia sie w Arcykapłan, więc drżyj i składaj ofiary
Ale zauważ, że jeśli pozmieniać litery w Arcykapłanie to powstaje bluźniercze słowo na K użyte już wcześniej. A to dowodzi tylko jednego: alfabet został podstępnie opanowany przez moherowych pachołków!
Źle, źle.
Jeżeli ktoś ma ochotę nie być swobodnym to Koza to pochwala.
Mike napisał/a:
Ale zauważ, że jeśli pozmieniać litery w Arcykapłanie to powstaje bluźniercze słowo na K użyte już wcześniej.
Alfabet powstał wcześniej niż moherowe organizacje, więc to nie mohery stworzyły alfabet, ale alfabet uwarunkował mohera.
Mike napisał/a:
Moher
Pamiętaj też, że Moher powstaje z włosa Koziego
Tak więc wszystkie osoby, noszące Kozie Berety, są, ku Koziej ironii losu, wyznawczynami, ba!, bojowniczkami ku chwale Kozy, choć o tym nie wiedzą I za to trzeba je lubić.
Czy ktoś z was czytał książkę W. Gombrowicza "Ferdydurke"? Ja czytałem i oglądałem film ("30-door key"). Jest tam jedna scena w której nazistowski niemiec (z małej, a co!) mówi do kozy "raus!".
Jaka jest kara za znieważanie Kozy?
_________________ I like to live in the woods and eat with sticks.
Nie ma kary za obrażanie Kozy
Koza lubi być zarówno chwalona jak i obrażana (choć bardziej chwalona zapewne), ważne jest to, że się o Kozie myśli i się o niej lub do niej mówi.
Wszystko co z Kozą cieszy Kozę.
Kozy nie da się zabić. Nie da się jej też zjeść chyba.
Zbawiony zostaniesz Horusie, bo jesteś Kozowiercą, i ilekolwiek Kóz zjesz czy zabijesz, jest to dobre. No, chyba, że wybijesz cały gatunek kozi, to tego Koza by nie pochwalała
A obrzęd pożerania własnego boga masz w krześćjaństwie Sączysz tam boską krew i spożywasz boskie ciało w kulminacyjnym momencie mszy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum