Serdecznie zapraszam do korzystania z nowo powstałego portalu - www.nowa-polityka.cba.pl . Jest to strona i forum o polityce, lecz osoby nie interesujące się nią również znajdą tam coś dla siebie. Zachęcam do wspólnej dyskusji i jeszcze raz zapraszam!
PS. Na RPG/cRPG też się znamy
PS.2 Dawno mnie już u Was nie było... muszę nadrobić zaległości
Grzebul, ponieważ miała tak małe poparcie i jest na tyle mało znana, że została włączona do innych ale obiecuje, że niedługo pojawi się coś na temat UPR
PS. w ostatnich wyborach UPR startowało z listy razem z LPR !!
siekierka7,
Pamiętaj, że UPR ma o wiele wyższe poparcie w internecie, niż w faktycznych wyborach (ludzie boją się 'stracić' głos'), a opcja do zaznaczenia brzmi 'Liga Polskich Rodzin', a nie 'Liga Prawicy RP'.
Pozatym UPR działa od tylu lat, że wręcz wstyd jej nie zamieścić . Rozumiem, by nie zamieszczać takich rewelacji jak 'Samobrona RP' czy "Partia Kobiet', ale UPR to raczej co innego, a tu jest wrzucona do jednego worka... Podejrzewam, że byś się nieco zdziwił wynikami tej partii gdyby była umieszczona w sondażu..
Grzebul, przperaszam, obiecuje jeszcze raz, że w na stępnej sondzie UPR zostanie uwzględniony... a może będzie jakieś konkretne pytanie dot. tej partii ;>? zobaczymy.... a tym czasem zapraszam do pisania
Sory siekier, ale nie dam rady tego czytać. Ostatnio mam tak złośliwy humor względem wszystkich polityków, że nic wartościowego bym nie wniósł do dyskusji.
Ja tam próbuję coś pisać, ale poglądy niektórych osób mnie kompletnie rozwalają. Chociaż to fajnie, że faszyści, fanatycy religijni, anarchiści, antydemokraci i komuniści mogą się spotkać na jednym forum i pogadać xD Dopóki można nazwać to rozmową ;]
_________________ Nie wolno w zaufaniu do żadnego drania posuwać się dalej, niż można nim cisnąć, i nie ma na to rady, więc lepiej się napijmy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum