Ja mam propozycję, co by odpuścić sobie miejskie zadymione puby i przytulić jakiś mroczny ośrodek na mrocznym zadupiu
Termin mi pasuje dowolny, byle weekendowy i poza 1 weekendem sierpnia.
Kto się wstępnie pisze?
Jeśli będzie jakiś odzew, można wydzielić temat
btw, Leon - czyżby to była delikatna sugestia, że miejscówka u Ciebie never more? ;p
_________________ video meliora proboque, deteriora sequor...
btw, Leon - czyżby to była delikatna sugestia, że miejscówka u Ciebie never more?
z dzioucha się wyprowadziłem z akademika, zimą ją rzuciłem i zamiast wracać do akad, wprowadzilem sie do matki. Miałem coś z kumplem wynajac, ale mieszkanie matki zadłużone, to wole splacac to by nie przepadło niz komus na wynajmie kabze napychac. Czyli miejscówka u Leona permanentnie spalona
_________________ "Kiedy widzisz kobietÄ, pamiÄtaj: to diabeĹ! Ona jest swoistym piekĹem". KAPOKRATES
u mnie podobnie, miałam w planach przeprowadzkę do chłopa do Wawy, ale dostałam pracę w Czewie, chłopa rzuciłam i póki co mieszkam z mamusią ;p
A że postanowiłam dokończyć studia dziennie (jeszcze 1.5 roku do inż) i pełny etat odpada, pewnie się to nieprędko zmieni...
Grzeb napisał/a:
@Vil
Ja chciałem zadać to samo pytanie:
Zadymione puby i melina na noc czy może lepiej powtórka z Wielunia?
Nie wiem, czy wszyscy sobie zdają z tego sprawę, ale Wieluń to miejsce, gdzie narodził się kult mrocznej kozy
Więc pomysł jest bardzo mroczny, kozi i tru ;p
_________________ video meliora proboque, deteriora sequor...
Pierwszy weekend lipca mam ślub kumpla wiec jestem out, trzeci lipcowy tez średnio - reszta jestem wolny, jednak jak mowa o Kozich, Mrocznych i tru pomysłach (gdzie taki wyjazd nie miałby sensu raczej bez zahaczenia o piątek/poniedziałek) to w gre wchodzi mi tylko 2 weekend lipcowy
_________________ "Kiedy widzisz kobietÄ, pamiÄtaj: to diabeĹ! Ona jest swoistym piekĹem". KAPOKRATES
Poznań, Łódź... Musicie tu rozważać same prowincje zapomniane przez Kozę? Nie dałoby rady tak gdzieś bliżej wszystkich dogodności cywilizacji? Bliżej mnie?
_________________ "I'm not the one who's so far away
When I feel the snake bit enter my veins.
Never did I wanna be here again,
And I don't remember why I came."
Godsmack - Voodoo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum