@Elrond --> Jesteś w jakimś sojuszu na OGame??? Bo jeśli nie to choć do imperium Hergatha. Potrzebujemy takich graczy jak ty.-->>
Tag: CHEBRA
Nazwa Imperium Hergatha
_________________ Może i jesteś większy ale pamiętaj: To ja pierdzę na ciebie !
Był kiedyś... I nadal jest weź mi tu nie p........ kituj sprawdźałem jest w NR_EV ma jakieś 24 - 25 tys pkt. i jest na ch. Współżędne 3:76:11 a u Adama podejrzałem, że masz współżędne 3:x6:11 x był niewiaomą i tera już jestem pewien że to ten login. . Chciałem cię zeskanować, ale pisze że noomp...... chociaż nie jesteś ani słabym ani dobrm graczem... Ale gościa na 74 miejscu mogę skanować ale ciebie nie!!!! To nie fair!!!!
P.S. Adam nie ma na mnie namiarów :twisted: .
_________________ Strach tnie głębiej niż miecze...
Ja dla ciebie noob :eek: :eek: :eek: Raczej ja mam na ciebie i dlatego nie możesz zeskanować. A facet na 74 ma pewnie to położone np. w badaniach i dlatego. Ale jeżeli mi podasz swoje współrzędne to Ci sam wyślę mój scan i tak nic z nim nie zrobisz
_________________ Nie wolno w zaufaniu do żadnego drania posuwać się dalej, niż można nim cisnąć, i nie ma na to rady, więc lepiej się napijmy.
Czy na uni 3 istnuieje jeszcze moje konto?
Szkoda ze mi zeżarło konto, na u9 jest dzidowsko, nikogoznajomego nie ma. A moze założe konto na u3 raz ejszcze a wy mi przeslecie jakąs 100statkową zapomoge bezzwrotną, co?
_________________ .:. Aby nadzieja była mieczem na Cienie przyszłości .:.
Ludzie
Czy kto gra na uni4? Jeśłi tak to jakie ma nicki? Nie pytam żeby najechać ale żeby wiedzieć czy można skręcić ekipę do sojuszu. Czy podacie czy nie to wasz wybór
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum