widze że w Kozie plaga urlopów i to nawet z literką (i) dlatego mam propozycje może stworzymy jeden silny sojusz. Co o tym myślicie ?
To jest narazie moja własna inicjatywa i zanim pogadam z ludzmi z którymi teraz jestem, chce znać wasze zdanie.
_________________ nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej
nigdy nie jest tak dobrze żeby nie mogło być lepiej
@JAR
U nas wygląda to tak:
Dun i Ja mamy koło 20k punktów i gramy dużo i regularnie.
Orzecho, Zapi i Mati_SW grają codziennie, mają kolejno 7, 1.5 i 5k punktów, choć jakoś bardzo szybko im ten rozwój nie idzie
Bodziu wziął sobie urlop feriowy.
Piaskowy zdaje się też, napisał tydzień temu, że bierze urlop, i od tygodnia go nie ma
Kermit się wyłamał, a raczej go wyłamali, bo marudził, że mu konto znikło.
Bardzo bardzo fajnie by było się znowu połączyć, Twoje ludzie widziałem wszyscy w TopPareset figurują.
Proponujesz nam dołaczenie się do Gr.Emp, przejście was wszystkich do Kozy czy coś nowego?
Mi tam osobiście sojuszu nie żal, pakty mamy takie półlipne i można je spokojnie olać żal tylko Koziej nazwy, ale przeboleję jakby co
Proponował bym wam przejście do Gr.EMP , może być problem z Zapim z tą jego ilością pkt. ale zobaczymy, może jakaś akademia , reszta myśle bezposrednio do nas. Dobra stawiam sprawe w sojuszu zobaczymy co odpowiedza.
Dla mnie dobry pomysł... A dało by się wywalczyć rangi "Kozi Członek" ?
hehe oczywiście tajemnicy sukcesu nie zdradzicie
Stopnie są raczej wojskowe , nie wiem dlaczego ale tak ustalili . Jak będziecie w sojuszu to można pertraktować jakieś rangi itp. Ma powstać stronka sojuszu, tam już na pewno będzie można poszaleć z rangami i innymi takimi. Ale decyzja należy do Was
Tajemnica jest prosta grabić i jeszcze raz grabić inaczej w tej Grze się nie da dojść do niczego.
patrzcie co dostałem.:
witam jako dyplomata sojuszu HIM chciałbym zaprosić cię do omówienia sprawy twojego wstąpienia do naszego sojuszu lub jego akademii( w zależności od ilości pkt) jeśli jesteś zainteresowany daj znać:)
nie, do takiego g. nie wstąpię.
_________________ Strach tnie głębiej niż miecze...
A ja chyba zrezygnuję. Zacząła mi się znowu nauka, nie mogę siedzieć tyle ile przedtem w dodatku ciągle ktoś mnie atakuje. Powoli tracę do tego serce. Zapi jak chcesz mogę Ci oddać konto. Do zobaczenia kiedy indziej
_________________ Nie wolno w zaufaniu do żadnego drania posuwać się dalej, niż można nim cisnąć, i nie ma na to rady, więc lepiej się napijmy.
Flota agresora strzeliła w sumie 217 razy z całkowitą siłą 147303 w obrońcę. Tarcza ochronna obrońcy pochłonęła 1291 punktów strat
Flota obrońcy strzeliła w sumie 378 razy z całkowitą siłą 13403 w agresora. Tarcza ochronna agresora pochłonęła 6477 punktów strat
Flota agresora strzeliła w sumie 181 razy z całkowitą siłą 120861 w obrońcę. Tarcza ochronna obrońcy pochłonęła 1074 punktów strat
Flota obrońcy strzeliła w sumie 220 razy z całkowitą siłą 8052 w agresora. Tarcza ochronna agresora pochłonęła 4407 punktów strat
Flota agresora strzeliła w sumie 183 razy z całkowitą siłą 127251 w obrońcę. Tarcza ochronna obrońcy pochłonęła 715 punktów strat
Flota obrońcy strzeliła w sumie 99 razy z całkowitą siłą 3708 w agresora. Tarcza ochronna agresora pochłonęła 2772 punktów strat
Flota agresora strzeliła w sumie 171 razy z całkowitą siłą 115983 w obrońcę. Tarcza ochronna obrońcy pochłonęła 200 punktów strat
Flota obrońcy strzeliła w sumie 19 razy z całkowitą siłą 918 w agresora. Tarcza ochronna agresora pochłonęła 708 punktów strat
Agresor wygrał bitwę!
Przejął
31546 metalu, 14573 kryształu i 41358 deuteru
Agresor stracił łącznie 0 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 1122000 jednostek.
Na tych współrzędnych znajduje się teraz 194400 metalu i 141000 kryształu.
Szansa na powstanie księżyca wynosi 3 %
2 Wyrzutnia rakiet dał(a) się naprawiać się.
kur**
Dodano po 2 minutach:
spadłem o połowę
orzech dawaj konto i napisz tylko do GO maila że mi je oddajesz.
_________________ Strach tnie głębiej niż miecze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum