Taaa... niezła polefka... hyhy...
to mi przypomina, jak dałem koledze super-super-tajne kody do gry, które trzeba uruchomić dopiero w pewnym momencie gry jak najdalej od ostatniego sejwa... ten kod, to ALT+F4
_________________ Estel natha i-vegil dan in gwath en-ennor
BTW: byłem kiedyś u kumpla, który prosił mnieo pomoc, bo mu dźwięk w grze nie działał. Przychodze do niego, a tu koleś miał podłączone głośniki do CD, karty dźwiękowej niet. Zwróciłem mu na to uwagę, a on poprosił, by przegrać mu tą kartę na dyskietkę i wgrać.
Wszystkich szaatanistów zapraszam na nieziemską stronę o naszej wierze: http://szatanizm.prv.pl/
"dusza krwawi mi!"
Jusz Mam dosyć
krwawi mi dusza
to przez jego mrocznom twarz
w otchłąń krwawą spadłam i sobię rozbiłam kolano
bardzo mnie to boli
bo mam siniaka na kolanie
i penkło mi serce
i zniego terz leci krew
Pseudosataniści.
Banda elitarystycznych przygłupów ...
_________________ "none ov thy empty gods, shall ever stand above me
none ov thy weak brothers, shalt ever share my blood
my awareness, catalyst, ov godhate I have spawned
in sinister ecstasy eternally I decompose"
Spoko ci szatanisci, sory szatanowcy. Spoko mało się nie udusiłem ze śmiechu. Szczególnie ten pentagram. I te historie. Sorrow co się przejmujesz fajna stronka.
"mroczne zakontki mej duszy"
Mroczne zakontki mej duszy
nie maja tak naprawde końca
czcze szatana i pije w jego imieniu krew
bo moim panem jest on
i sprawił że moja dusza
ma mroczne zakontki
które nie maja konca i są mroczne
Bardzo szaro w mej duszy jest
bo interesuje sie śmiercią
i szatanizmem, jestem więc mroczną szatanistką
z mrocznymi zakontaki w duszy
by lady cmentasz
_________________ Hold me now
I'm six feet from the edge and I'm thinking
That maybe six feet
Ain't so far down
Tak szczerze, to wątpię, by to było SERIO pisane - ludzie nie powinni być tak glupi. Zwłaszcza, że ( IMHO ) jest na stronie parę wpadek merytorycznych. Awe Szatan innymi słowy
:rotfl:Znów przygłupie dresy jaja sobie robią... Te wiersze... Ta merytoryka opowiadań... I ten pentagram... Czciciele św Piotra i magii widać od razu... Nie wielkiego SZMATANA
_________________ "On by każdego dnia przychodził do świątyni, gdyby wodą święconą była whisky."
• Jak rozpoznać typ muzyki metalowej/rockowej?
- Jeżeli w ścianie dźwieku wydobywającej sie z magnetofonu nie można dosłyszeć się słów wokalisty , a słuchając jej np. podczas odkurzania dużego pokoju, dostaje Pani/Pan halucynacji, należy natychmiastowo odłączyć magnetofon od zasilania. Właśnie muzyka metalowa oraz rockowa powoduje takowe zaburzenia świadomości - to jest najłatwiejszy sposób rozpoznania.
Hehe... Ide po odkorzacz.
_________________ "On by każdego dnia przychodził do świątyni, gdyby wodą święconą była whisky."
Dam to tutaj, bo się wątek o szatanistach wywiązał Gromosław - honor, rasa, ojczyzna.
Porady, piosenki, obrzędy, teksty...
Piękne, często bardzo przydatne :twisted:
_________________ "none ov thy empty gods, shall ever stand above me
none ov thy weak brothers, shalt ever share my blood
my awareness, catalyst, ov godhate I have spawned
in sinister ecstasy eternally I decompose"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum